LAJMI FUNDIT: Shikojeni se çfarë ndodhi me Afrim Muçiqin!?

Disa këngëtarë shqiptarë, në njëfarë forme mashtruan shtetin amerikan. Ata shkuan atje me viza turistike, ndërkohë që fituan nga mbajtja koncerteve. Për këtë arsye ambasada amerikane tani u ka vënë ndalesë të përkohshme dhe nuk u jep viza. Ai ka ndalesë të përkohshme për të udhëtuar në këtë vend dhe nuk mund të marrë vizë. Xeni i ka thënë Klan Kosovës se ka ndalesë të përkohshme por nuk dha shumë detaje rreth kësaj çështje. Problem të njëjtë pati edhe Afrim Muçiqi me p’oshtë n’diqni videjon.

Leave a Reply