Lajmi Fundit: Po planfikohet një “ATENTAT“ ndaj Albin Kurtit?

Haxhi Hoti, anëtari i Nismës Socialdemokrate ka bërë një deklarim të rrez ikshëm. Albin Kurti ose ta lishoj Kosovën ose të vri tet, a po planfikohet një aten tat ndaj Albin Kurtit? Sipas shum informatave jozyrtare pas këtij deklarimi qëndrojn ish pushtetarët e Kosovës të cilët po ndihen te rre zikuar nga Qeveria e Albin Kurtit shkruan bota.live“Albin Kurti është interes i popullit të Kosovës ndoshta, po nuk është interes i shtetit të Kosovës të jetë kryeministër Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply