LAJMI FUNDIT: Për inati të Vuçiqit dhe Ramës sonte e njohu si shtet Kosovën

“Siç qëndrojnë tani punët, duhet të presim, edhe pse unë nuk kam dilema se Kosova është shtet i pavarur”, ka thënë Komshiq për televizionin publik të Kosovës. Në pyetjen se a ka dakordim për këtë në Bosnjë, Komshiq është përgjigjur: “Nuk kam dakordim për këtë, por kam të drejtë të kem qëndrim timin. Unë nuk do të flas gjithmonë atë që është e dakorduar, për shkak se ne jemi tre në Presidencën e BeH, nuk do të thotë se shtypni rek lamen me posht n’diqni vidjeon.

Leave a Reply