Lajmi Fundit: Ja çka po ndodh në Aeroportin e Prishtinës

Inspektoratin Sanitar të Agjensionit të Ushqimit dhe Veterinës, të mbështetur nga ekipi i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” kanë kontrolluar të gjithë udhëtarët e ardhur sonte nga Verona e Italisë..shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Sipas protokoleve të OBSH dhe ECDC dhe te asnjëri nga udhtarët nuk janë gjetur shenja klinike të sëmundjes.shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply