LAJMI FUNDIT: Djali Shqiptare Plgos Nënën, Dy Motrat Dhe Vëllain, Ja(VIDEO)

Ngjarja ka ndodhur ditën e sotme, ku ka tr o nditur gjithë vendin, djali është ar restuar nga poli cia dhe do të dënohet për shumë vite b u rg pasi që një fqinjë i tyre e ka regjistruar në video momentin e tm er shëm të ngj arjes, dhe ia ka dorzuar pol icisë, ja dhe këto pamje sh o k u e se kur djaloshi pl ag os nenen, dy motrat, dhe vëllaun, për më shumë shtyppnni posht rekl; ammenn dhe ju hapet kjo video t rond itëse:

Leave a Reply