Lajm tra.gjik/ Bie zj.arr në shtëpi, nëna dhe 6 fëmijët hu.mbin jetën

Të shtunën, një nënë dhe gjashtë fëmijët e saj hu.mbën jetën si pasojë e një zj.arri që përfshiu shtëpinë e tyre në Klinton, Misisipi. Pasi u përpoq të shpë.tonte familjen e tij, babai i fëmijëve mundi të dilte jashtë, për t’u dërguar më pas në spital, prej lën.dimeve të marra.
Sipas zëdhënësit Mark Jones, fillimisht burri ref.uzoi të merrte ndihmë mjekësore pa ditur se ç’kishte ndodhur me fëmijët dhe gruan e tij.hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply