Lajm i madh nga turqia e Taip erdoganit për kosovën! pas marrveshjes me Serbinë URIMEE!! URIMEEE!!

Lajm i madh nga Turqia e Taip Erdoganit për Kosovën! URIMEE!! URIMEEE!!Qeveria Turke ka dërguar në Kosovë 80 kirurg profesionist me të gjitha pajisjet e veta të cilët janë duke kryer operime të rënda pa asnjë pagesë për popullin Kosovarë në QKUK.I jemi mirënjohës presidentit Erdogan dhe popullit turk.Edhe pas provokimeve të individëve për prishjen e marrëdhënieve mes dy vendeve, ….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply