Lajm i madh nga Gjermania erdhi, u mor ky vendim për punëtoret

Gjermania ka nevojë për fuqi të huaj punëtore, ndaj qeveria po përshpejton procesin e ardhjes së ekspertëve të huaj. Në Bonn është hapur një shërbim i ri që do të koordinojë procesin e njohjes së diplomave. Ekonomia gjermane varet nga fuqia e jashtme punëtore. Qeveria federale për këtë shkak ka nisur një program për sjelljen e fuqisë së huaj punëtore dhe ekspertëve nga vendet tjera në Gjermani, nën moton “Make it in Germany”. Ky është prioriteti kombëtar.shtypeniime poshte shiko te plote lajminn..

Leave a Reply