LAJM I MADH: Londra zbulon vaksinën kundër coronavirusit, funksionoi mirë

Shkencëtarët besojnë se janë pranë zbulimit të vaksinës për covid-19.
Hulumtuesit në Imperial College London thonë se ata tashmë kanë rezultuar të suksesshëm me trajtimin te minjët dhe në qershor mund të fillojë testimi te njerëzit..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Megjithatë do të duhej një vit që vaksina të hynte në përdorim te pacientët..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply