la vendos kamerat për të kuptuar se çfare ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë nipin

la vendos kamerat për të kuptuar se çfare ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë nipin

Një video e shpërndarë në Facebook nga një djale i ri është bërë virale nga reagimi i gjyshes sapo nipin e saj e zë gjumi.

të dy në një dhomë, nipi shtrihet në divan dhe e zë gjumi, fill pas kësaj gjyshja ngrihet dhe e mbulon. Por, duke qenë se divani është i ngushtë, gjyshja kujdeset që i nipi ose jorgani të mos i bjerë në tokë duke i vendosur afër edhe dy tavolina të vogla Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo le.xo. laj.min e plo.te..

Sigurisht që i riu ka qenë koshient për dashurinë e gjyshes, por gjithçka e ka filmuar për ta shpërndarë me të tjerët si një mesazh: duajini gjyshet!

Nuk dihet me saktësi se ku është filmuar videoja, por një gjë është e sigurtë, kjo video të gjithëve na sjell ndërmend një fragment dashurie nga gjyshja jonë.

Leave a Reply