La Fëmijët Dhe Burrin Edhe Iku Me Të Dashurin E Ri, Arbana Osmani E Fëlliq Ne Mes Të Emisionit.

Në emisinon më të ndjekur të shqiptarëvë “Dua të të bëj të lumtur” është vënë në skenë një histori sa e bukur por dhe prekse.Një vajzë ishte larguar nga shtëpia në moshën 14 vjecarë për tu martuar më një djalë nga Podradeci dhe ajo ka ardhur sot për ti kërkuar falje atij për të gjitha mërzitjet që i ka shkaktuar Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply