l pastrehu“Ç’më duhet të punoj, kur fitoj milionat duke lypur”, e papritur, lypësi bën rrëfimin e pazakontë..

l pastrehu“Ç’më duhet të punoj, kur fitoj milionat duke lypur”, e papritur, lypësi bën rrëfimin e pazakontë.

Një burrë i pastrehë ka vendosur të rrëfehet për jetesën e tij dhe pretendon se fiton më shumë para duke lypur rrugëve, sesa pot ë punojë. Sipas tij ai thotë se fiton rreth 600 pound në ditë.Kjo është vërtetuar në saj të një lypësi të rremë i cili është maskuar si një te jete vertete lypës dhe ka bërë këtë eksperiment përreth 60 ditë, transmeton Shqipëria Ime shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo le.xo. laj.min e plo.te..

Leave a Reply