L Mllefosur Ilir Demalia:Elvisi Është Vehabist Me Emër Anglez Mbiemër Ortodoks ..

Nga Ilir Demalia : Vehabist Elvisi dhe serbi me 100 mijë Euro Elvis Naçi emrin Anglo-Saxson mbiemrin ortodoks vetë është hoxhe. Elvis Hoxhë Naçi thotë në emisionin e tij televiziv “Kam refuzuar 100 mijë euro për fondacionin Firdeus para térmétit të 26 nëntorit nga një shtetas serb. Pas tér.métit më erdhi një donacion 5 mijë euro po nga një shtetas serb. Unë nuk paragjykoj asnjë por sa herë…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply