Ky fshat në Zvicër ofron 70 mijë franga për të huajt që janë të gatshëm të jetojnë aty

Banorët e Albinen, një fshat i vogël zviceran pranë Leukerbad në kantonin e Valais, do të votojnë më 30 nëntor mbi një politikë të re që do t’u ofronte para të huajve që janë të gatshëm të vijnë dhe të jetojnë në fshat, për të paktën një dekadë.Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një fshat të vogël me 240 banorë, që është një nga shumë fshatra në Zvicër që ka përjetuar një eksod shqetësues të banorëve të përhershëm në vitet e fundit….PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju..

Leave a Reply