Ky fshat gjindet në Shqipëri ku banorët refuzojnë të flasin gjuhën shqipe..!(VlDEO)

Ky fshat gjindet në Shqipëri ku banorët refuzojnë të flasin gjuhën shqipe..!
Përveçse vendosjes së gjuhës greke mbi atë shqipe në tabelat orientuese, në fshatrat me minoritet greke duket se ka filluar edhe refuzimi i gjuhës shqipe. Bëhet fjalë për fshatin Derviçan, pjesë e Njësisë Administrative Dropull i Poshtëm ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni..

Leave a Reply