Ky Është Shqiptari Musliman Që Dha 100.000 $ Për Katedralen

Në New York është mbajtur një mbrëmje Gala për grumbullimin e fondeve për Katedralen “Nëna Tereza” në Prishtinë. Në këtë mbrëmje u mblodhën 1.3 milioni dollarë nga shqiptarët e Amerikës, por mrekullia ndodhi kur një biznesmen shqiptar i fesë myslimane, Jim Xhema, dhuroi zarfin me 100,000 dollarë, njfoton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”
Shqiptaret e Amerikes 1.5 milionë $ per Katedralen duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply