Ky është Piloti i parë Drenicak , për 13 muaj fluturoi 140 orë dhe beri…!

Ky është Piloti i parë Drenicak , për 13 muaj fluturoi 140 orë dhe beri…!
Ky është Afrim Zabeli…
Ishte vetëm tetë vjeçar, kur lufta e fundit në Kosovë ia mori babanë dhe vëllain.
Pikërisht ky, ishte momenti kur ai si fëmijë vendosi t’i shërbejë atdheut duke u bërë kështu pjesë e Ushtrisë së Kosovës Ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.

Leave a Reply