Ky është miliarderi që i dhuroi 5 milionë euro për një familje shqiptare, ja arsyeja! (Video)

Ky është miliarderi që i dhuroi 5 milionë euro për një familje shqiptare, ja arsyeja! Me vend.imin e gjy.kates, familjes Voci i janë vendosur në sekue.stro preve.ntive gati 5,5 milionë euro dhe shumë apartamente të bleera së fundmi nga persona dhe kompani të ndryshme. E nje miliarder vendosi qe t’i dhu,ron 5 milione euro per familjen Voci nga Gjadri shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

Leave a Reply