Ky është Mentori i cili v diq t ragjkisht ne gurbet

Mediat Franceze kishin raportuar 4 ditë më parë se një i burg0sur është gjetur pa shenja j’etë në bu’rgun e Plomeur të Francës. Abc news ka mësuar se bëhet fjalë për Mentor Rexha 36 vjeç nga Lezha. Mediat franceze raportuan se sipas grupit hetimor ka gjasa që 36 vjeçari të jetë vetëvr arë brenda qeIisë
Siç raportojnë mediat franceze, i riu ka ndërmarrë aktln ekstrem në orët e para të mëngjesit të
datës 1 shkurt..Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply