Ky është Kosovari qe po lyp punëtor: “ O Shqiptar veç hajdeni diqysh deri këtu, 4mi euro e keni rrogën”

Suedia ka shume nevojë për fuqi punëtore të specializuar, pra, nëse ju jeni shumë i mirë si punëtor në firmën ku punoni, ajo vetë do kërkojë t’ju bëjë dokumentet. Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.

Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail.

“Shqiptar këtu janë rrogat e mira, nuk keni pas punë me askënd veç me mu, hajdeni veç deri ne Suedi” tha pronari stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se ku mundeni te konkuroni ne kete firme per pune dhe se cfare dokumenta ju duhen.

Leave a Reply