Ky eshte djali që dyshohet se privoi nga jeta dy prindërit në Prizren!!

Dorasi i kësaj v’ra sje ma’kabre po dyshohet të jetë pikërisht djali i tyre, Adriatik Hadri, 35 vjeçari i lindur në Gjakovë me 26 janar të vitit 1985.Adriatik Hadri, ditën e v’rasjes (20 janar) ka ikur nga shtëpia për në drejtim të Greqisë, por tani vendndodhja e tij gjendet në shtetin e Italisë.Nga Prokuroria dhe Policia e Kosovë kanë bërë të ditur për Metron se po d’yshohet për veprën pe’nale ‘V’rasje e rë’ndë’. E gjithë kjo ng’jarje e rëndë po dyshohet të ketë ndodhur dhe të ketë bërë vetëm një person, ai është djali i tyre Adritatik Hadri, i cili ka ikur nga ka thënë ai.ndiqni pamjet duke shtypur ne foton me poshte

Leave a Reply