Ky është biznismeni i parë Kosovarë nga Gjermania që kërkon 500 puntorë (Video)

Kosovari nga Gjermania ka kerkuar 500 puntore ne baushtell, pasi tashme jan hequr vizat aplikimi per vize nuke eshte problem, e gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte aplikimi vlen deri ne fund te vitit.Në Gjermani po diskutohet që azilkërkuesit e refuzuar të lejohet të punojnë si emigrantë ekonomikë. Për të interesuarit do të përmbushej një ëndërr. Sa të mëdha janë gjasat që kjo të realizohet.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply