Ky eshte 8 vjeqari hastret i cili ndërroi jetë sot, Nëna iu shtin në dhe me keto fjalë per birin e saj

Ky eshte Egzoni i cili nderroi jete sot ne mengjes ne Gjermani, pas akzzidentit qe pesoi me babain e tij para 1 viti.Egzoni eshte nga qyteti i Podujeves dhe ai me familjen e tij kishin migruar ne Gjermani para 8 vitesh ku edhe atje kishte lindur Egzoni i cili kete vite kishte hyr ne klas te pare nderroi jete sot ne mengjes,shkruan sot Postlajme Babai i Egzonit Bujari ne diten kritike kishte shkuar per te marre Egzonin nga Shkolla dhe duke shkuar ne shtepi kishin bere akzzident ku Egzoni kishte mbetur ne kome kurse babai i tij kishte nderruar jete ne vend.Nena e Egzonit ka treguar ngjarjen per Gazeten tone dhe fjalet e saja jane rrenqethese.Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato…

Leave a Reply