Ky është 25-vjeçari shqiptar, baba i dy fëmijëve qe humbi jetën

Një aksi dent i ka ma rrë je tën sot një 25-vjeçari shqiptar, i cili jetonte në Itali.25-vjeçari është identifikuar si Endri Zaimi.Makina e tij Volvo është përpla sur me një kamion, ndërkohë që vik tima ka qenë në makinë me familjen e tij, gruan dhe dy fëmijët..Zjarrfikësit kanë mbërritur në vendngjarje menjëherë për të mundësuar nxjerrjen e tru pit të Zaimit, por fatkeqsisht ai ishte shuar në vend.Ndërsa, gruaja dhe fëmijët e 25-vjeçarit janë transportuar menjëherë në spital.Kamionisti, i cili po kthehej nga puna nuk është lë nduar nga aksi denti. Autoritetet italiane po hetojnë për shkaqet.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply