Ky është 19 vjeçari nga Gjakova që v’diq në aksident (Foto)

Njoftimi mor’tor për v’deekjen e Adiat Gojanit u vendos në derën e shtëpisë.
Ky 19 vjeçar pësoi me jetë kur në orët e vona të së shtunës u vetë ak’sidentua këtu në rrugën “Ymer Pula” në Gjakovë, që të shpie në drejtim të Shkugëzës.

Ekipet emergjente intervenuan menjëherë në vetë aksidentin, që dyshohet se u shkaktua nga tejkalimi i shpejtësisë në këtë zonë e cila shihet edhe ne inqizim ja dhe videjo shtype rekl,am dhe shikojeni do befasoheni:

Leave a Reply