Ky Djalosh Këndoi Për Vëllaun E Tij Të Ndjerë, Reagimi I Publikut Do Ju Lë Pa Fjalë…(Video)

uria e X-Factor,gjithmone ka pasur lloje të ndryshme të performancave.Në mesin e atyre që kanë mahnitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është shkrirë së qeshuriNë performancat vetëm para jurisë, për t’u zgjedhur në hapat më tutje, pra që të dalin para një publiku të tërë.Behet fjale per nje djalosh i cili i kushtoi kenge vellait te tij te vd.ekur, reagimi i publikut dhe jurise eshte teper emocionues.Per me shume ndiqeni videon me poshte!

Leave a Reply