Ky çift adoptoi një djalë 12-vjeçar, por kur e njohën më mirë, ndryshuan mendje dhe bënë diçka të paimagjinueshme!

Mjaft e rrezikshme na duhet të pranojmë, apo jo?
Claudio dhe Mariela nga Argjentina ishin përpjekur të kishin një fëmijë për një kohë shumë të gjatë.
Pavarësisht faktit që ata kishin vendosur të drejtoheshin tek mundësia e farëzimit artificial, këto përpjekje kishin qenë gjithashtu të pasuksesshme. рër me shum Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply