Ky Burrë Ofronte Udhëtim Falas T’Xhumanë, Ja Çfarë Dhurate I Bëjnë Udhëtarët (Video)

Një i moshuar musliman nga Rusia, i cili jeton në Makhachkala, ne rajonin e Dagestanit, çdo të premten hapë zemrën dhe ofron udhëtime falas për të gjithë pasagjerët.

E premtja është dita kur mijëra qytetarë mysliman në këtë rajon dalin nga puna dhe shtëpia për ta falur namazin.

Por Abdulmedzhid Chupalaev është shpërbluar për bujarinë e tij. Pasagjerët mirënjohës kanë grumbulluar para të mjaftueshme për ta realizuar një ëndërr të kahmotshme të tij, shkuarjen në Mekën e Shenjtë Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

https://www.facebook.com/joneemrintim/videos/182163619036362/

Leave a Reply