Ky berber gjerman po heq për të gjetur një punëtor, kerkon puntor rroga deri ne 5.000 euro

Në sallonin e berberit Arnold Stöckel asnjë i ri nuk shkon të punojë. Edhe pse ai ka bërë shumë njoftime se kërkon punëtorë askush nuk shkon.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon
Edhe pse ai po përpiqet shumë në sallonin e tij nuk po shkon askush për të punuar. Ai ka i provuar të gjitha postera, reklamë në shtypin lokal dhe në internet e madje i ka kërkuar ndihmë edhe zyrës së punës..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply