Kuvendi I Kosovës Nesër Do Të Mbajë Seancë Të Jashtëzakonshme pritet te mirret ky vendim

Kuvendi I Kosovës Nesër Do Të Mbajë Seancë Të Jashtëzakonshme pritet te mirret ky vendim
Kuvendi i Kosovës nesër pritet të mbajë seancë të jashtëzakonshme.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon
Klan Kosova mëson se seanca pritet të fillojë nga ora 15:00..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply