Kushëriri Ia Fali Shtëpinë, Ja Çfarë Gjeti Të Fshehur Pas Mobiljeve…(Foto)

Ai e zb,uloi rastësisht pasurinë e cila kishte qenë e fshe.hur pas mobiljeve dhe në banjo, për të cilën tha se mezi e kishte vërejtur dhe as që i kishte shkuar në mendje.

Ari të cilin e kishte gjetur në shtëpi mbante vlerën prej 3.5 milion euro.

Ai kishte arritur ta shes arin në të gjitha argjendaritë franceze, mirëpo pas asaj u ballafaqua me probleme tjera të tatimit dhe të arit të fshehur nga kushërinjtë e tij.

Leave a Reply