Kush Nga Albin Kurti Dhe Hashim Thaci Mendoni Se Eshte Me I Duhuri Per Dialog Me Serbine?!! – VOTONI

Kush nga Albin Kurti dhe Hashim Thaci mendoni se eshte me i duhuri per dialog me serbine?!! – VOTONI/Ju ftojme qe ta hapni maretingun dhe shfaqet lajmi

Albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej 3 shkurtit 2020 deri ne 25 mars 2020. Tani nga sot me 22 mars 2021 merr dety.ren e Kryeministrit prape pas zgjedh.jeve te 14 shk,urtit. Prej janarit 2018 eshte krye.tari i partise se Levizjes Vete vendo,sje, te cilen e th,emeloi dhe e drej.toi ne v,itet 2005 deri me 2014.

Hashim Thaçi eshte presi.denti i peste i Republikes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pavarur, Mini,ster i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabin,etin e ri te krye.suar nga Isa Mustafa, i cili mori det,yren me 12 dhjetor 2014. Thaçi ishte g,jith ashtu kreu i Partise Demo.kratike te Kosoves. Ai u ngrit ne rend te pare si kreu politik i Ush.trise Çlirimtare te Kosoves. Nder k,ohe, ai sherbeu gjithashtu si kreu i nje qeve.rie te perkohshme ne fund dhe menjehere pas lu.ftes ne vitin 1999.Votoni ne sondazhi,n online te meposhtem dhe shp,rehni mendimin tuaj, kush eshte me i mire si politikan per Kosoven, Albin Kurti apo Hashim Thaci.

Leave a Reply