Kush i ka më të mira?/ Motrat shqiptare ndezin rrjetin: në garë për të pa smet

Ana dhe Arta Kabashi sjellin një video ku reklamojnë të p asmet e tyre në një ‘sfidë’ të re në internet.Në internet gjatë muajit të kaluar ka filluar një ‘trend’ i ri, ku përdoruesit e rrjeteve sociale po postojnë video të ndryshme kur po reklamojnë asetet e tyre më të mira që mendojnë se i kanë.Kryesisht, ‘Best On Earth Challenge’ po përdoret nga njerëzit për të shfaqur asetet e trupit në videot e ngadalta shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply