Kush është Nada Llazereviçi nga Valeva e Serbisë e cila është nëna e nëkryetares së VV-së?

Berat Rexhepi, djali i dëshmorit të kombit, Beqir Rexhepit, ia ka publikuar certifikatën e lindjes, deputetës së Kuvendit të Kosovës dhe nënkryetares së Vetëvendosjes, Fatmire Mulhaxha-Kollçakut, ku tregon se deputetja e VV-së është e bija e një serbe, shkruan Gazeta NewBorn.

Ky publikim i certifikatës ka ardhur pasi mbrëmë deputetja e VV-së, publikoj një pjesë të një deklarate të një fasho-opinionisti serb, ku luftën e UÇK-së e quajti krimnale, derisa lavdëronte për mençuri Albin Kurtin, e më këtë u krenua deputetja e VV-së e cila u ndi krenare derisa opinionisti serbe e quante të dijshëm Kurtin dhe thoshte se nuk ka dosje kriminale të UÇK-së, duke mos e kuptuar me të drejtë se çka do të thoshte.

Por kush është Nada Llazereviçiq nga Valeva e Serbia e cila është nëna e nënkryetares së Vetëvendosjes?

Mbetet të shihet se çfarë të kaluar dhe historie familjare ka pasur Nada Llazereviqi.

Leave a Reply