Kush është Anita Corleone e dashura e Valit nga Gjilani ajo mbeti shtatzanë me kingun (Video)

Tash e një kohë shumë të gjatë është duke qarkulluar lajmi se Vali Corleone është duke e mbajtur një vajzë në shtëpi e cila edhe ka mbetur shtatzënë.Për ti dhënë fund të gjitha këtyre spekulimeve, Vali Corleone ka folur ekskluzivisht.Ajo është vajza ime mamamia ja dhe video ekslsuzive e Valit ekeni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni do befasoheni:

Leave a Reply