Kurti lodhet nga thirrjet e amerikanëve, e ndërron numrin e telefonit

Duket se Kryeministri Kurti është lodhur nga thirrjet e shpeshta nga amerikanët vakt e pa vakt. Për të evituar këtë situatë, ai ka vendosur që ta ndërrojë numrin e vjetër me një të ri.

Numrin e ri ua ka besuar vetëm bashkëpunëtorëve më të ngushtë, të cilët i ka urdhëruar që të mos e shpërndajnë. Të vetmit njerëz që tash e posedojnë numrin e ri të telefonit të Kryeministrit Kurti, janë Xhelal Sveçla e Salih Zyba.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply