Kurti: Kaq Para Do Të Marrin Fëmijët Deri Në Moshën 16 Vjeçare

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në planin e tij qeveritar, ka paraparë edhe investimin në shtesat e fëmijeve të porsalindur, shkruan Insajderi..shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Në dokumentin zyrtar të këtij plani, në kategorinë e politikave sociale, thuhet se do të kenë ndahen para për fëmijët që lindin në Kosovë..shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

“Fëmijëve për 24 muajt e parë ju paguhen 20 euro në muaj, pastaj deri në moshën 16 vjeçare ju paguhen nga 10 euro në muaj”, thuhet në dokumentin zyrtar,stipe remane meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote kurti per femijet/.shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply