Kurti: ‘Do takohem edhe me Thaçin kur është fjala për çështje kombëtare’ (VIDEO)

Kryeministri i Kosoves, Albin Kurti ka deklaruar se per çeshtje kombetare mund te takohet edhe me presidentin e Kosoves, Hashim Thaçin.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Kurti tha se ata duhet te behen bashke ne çeshtjet nderkombetare ne menyre qe te ecin para dhe te zhvillohen..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply