Kujdestarja e rr’eh fëmijën në një kopsht në Prishtinë, nëna e publikon videon dhe e lajmëron në polici

Një nënë nga Prishtina po e ak uzon edukatoren e një kopshti në kryeqytet se ka ab uz uar me fëmijën e saj. Ajo ka publikuar edhe një video, sipas së cilës dadoja e ka rr ahur fëmijën vetëm pse ai nuk dëshironte të ulej në karrocë ja dhe video ekeni me poshte shikojeni pastaj jepni komentin tuaj:

Leave a Reply