KUJDES ! Shikoni Se Si Bëhet Lakra Artificiale Në Kinë Për Vetëm 5 Minuta (Video)

Duket se dita-ditës po ushqehemi me gjëra artificiale, dhe ato tashmë kanë “pushtuar” botën.

Në Kinë për shkak të rritjes së madhe të popullsisë dhe nxënjes së tokës bujqësore në shumë qytete, tashmë kanë filluar të “rrisin” ushqime në banesat e tyre, lokale apo edhe ambiente tjera, dhe jo në natyrë ku ato duhej të rriteshin. Në videon e mëposhtme ju mund të shihni se si e prodhojnë kinezët një lakër artificiale në vetëm pesë minuta dhe ajo duket sikur të ishte krejt natyrale Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Leave a Reply