Kujdes nga kjo fallxhore shqiptare, e quan vetën “Hoxhë” dhe “flet” me Zotin

Pranë redaksisë së Fiks Fare, mbërriti një denoncim se një grua e vetëquajtur “hoxhë” zgjidhte çdo lloj problemi kundrejt shumave të majme të parave.
Menjëherë pas denoncimit gazetarja e Fiksit i shkon hoxhës në shtëpi.
Ditën e parë gazetarja i hiqet sikur ka shqetësime me të fejuarin, pasi e ka lënë pas dore se merrej me politikë.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply