Kujdes! Ja Si “Fal’sifikohet” Mercedes-Benz Në Ukrainë (Foto)

Një kompani për modifikimin e makinave në Ukrainë mund të mos duket si West Coast Customs, por punën me automjetet e kryen po aq mirë. Një garazh në Ukrainë mund të transformojë Mercedesin e vjetër S-Class W221 në modelin më të ri S-Class W222.

Nuk dihet saktë se sa kushton ky modifikim por thuhet se kushton 10 herë më lirë sesa të shisni modelin tuaj të vjetër dhe të paguani diferencën Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive

Leave a Reply