Kosovari Në Zvicër Vozit 111 Km Në Orë, Ajo Çka I Ndodhi Më Pas Do Të Habiteni Edhe Ju! (Video)

Policia raj.onale e Zofingenit në Kantonin Aargau i konf.iskoi veturën një 19-vjeçari kosovar, pasi kishte vozitur mbi 60 kilometra në orë, më shumë se sa ishte e lejuar.Ngjarja ndodhi në një rrugë të qytezës Oftringen në Zvicër..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Kosovari, siç raporton AargauerZeitung, kishte vozitur 111 kilomtra në orë, në vend të 50 kilometrave në orë që ishte e lejuar, të premten në mbrëmje Makina e 19-vjeçarit është konf.iskuar he.tim pe.nal kundër tij .PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply