Kosovari Me Firmë Në Gjermani, I Kërkon 70 Punëtorë Me Knauf, Këto Janë Pagat

Një kosovar që ka firmë në Gjermani po kërkon punëtorë nga Kosova. Ata do punojnë 8 orë në ditë, do të iu sigurohet banimi dhe do të paguhen prej 1500 deri në 1700 euro, raporton Express.Xhabir Mziu, pronar i Firmës “XM Bau GmBH”, i ka thënë Gazetës Express se po kërkon 70 punëtorë që kanë përvojë me knauf. Firma gjendet ne Hannover të Gjermanisë.Mziu ka thënë se punëtorët duhet të jenë pajisur me dokumente të rregullta dhe kanë të drejtë pune në Gjermani.“Jam Xhabir Mziu, pronar i Firmës: XM Bau GmBH. Firma gjendet në Hannover të Gjermanisë. Kërkoj 70 punëtorë(të cilët kanë përvojë pune ne Knauf dhe me gibs), për t’i punësuar menjëherë. Punëtprët duhet të jenë të pajisur me dokumente të rregullta dhe të kenë të drejtë pune në Gjermani”, ka thënë Mziu. Shtyp ner eklaem dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam.

Leave a Reply