Kosovari Me Diplomë Master, Detyrohet Të Punojë Si Muratorë Për Ta Mbajtur Familjen

Kosovari Me Diplomë Master, Detyrohet Të Punojë Si Muratorë Për Ta Mbajtur Familjen Papunësia dhe kushtet e vështira ekonomike, diskriminimi dhe inatet politike që po mbretërojnë komunën e Bujanocit gjithnjë e më shumë po ndikojnë në rritjen e papunësisë.Kjo situatë edhe më shum po i humbë shpresën rinis të cilët ia kanë kushtuar një jetë studimeve duke mos llogaritur edhe shpenzimet që familja është dashur ti sigurojë.Shqiptari me diplomë master, detyrohet të punojë si muratorë për ta mbajtur familjen stipe rel,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply