Kosovari e kallë në mes të Serbisë me Këngë patriotike me veturën e tij superluksoze

Shqiptarët gjithnjë janë njohur për trimëri. Madje kjo është dëshmuar në shumë raste.Por sigurisht jo gjithkush arrin që në Serbi të flasë lirshëm gjuhën shqipe e lërë më të dëgjojë muzikë shqipe me zë të lartë përderisa kalon në këtë vend.“Moj Serbi” është kënga e cila dëgjohet të jetë lëshuar nga kosovari në këtë rast shtype dhe shiko videon.

Leave a Reply