Koronavirusi, Rama: Fikni TV-në, më mirë të lexoni mesazhet e Biblës dhe Kuranit

Pasi tregoi për herë të parë se ku do të ndërtohet k arantina në rast të përhapjes së koronavirusit në Shqipëri, kryeministri Rama ka su lmuar a shpër median dhe opozitën në vend, pasi sipas tij po përhapin një numër të lartë lajmesh që përcjellin p anik mes qytetarëve.
Rama madje u ka sugjeruar shqiptarëve që në kushtet e “in fodemisë”, qytetarët të fikin televizorin e celularët dhe t’i drejtohen mesazheve të Papa Françeskut apo librave të shenjtë si Bibla e Kurani.
Rama: Në vendin tonë kjo situatë është shfaqur më shumë se në një formë. Tituj që mbajnë koronavirus dhe v ikitmë në titull, por edhe përpjekja individuale e grupeve të caktuara për të nxitur pa nikun dhe për të prodhuar a larme. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply