Koronavirusi po afrohet: 6 të prekur në Itali, 38-vjeçari në gjendje të rëndë i nfekton dhe gruan shtatzënë

Mediat italiane kanë bërë me dije së fundmi se gjashtë persona janë prekur nga koronavirusi në shtetin fqinj.Një 38-vjeçar italian rezulton i prekur nga koronavirusi në Lombardi, pasi në fillim të shkurtit kishte takuar një mik që sapo ishte kthyer nga Kina.Pas kryerjes së analizave, rezulton se edhe bashkëshortja e 38-vjeçarit është prekur nga v irusi vd ekjeprurës JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply