Koronavirusi/ Pas 70 ditësh në KINË shperthen FESTA, spitali jep lajmin FANTASTIK!!

Tashmë duke se Kina e ka fituar b etejën me koronavirusin e ri megjithëse pati shumë h umbje në jetë njerëzish.
Ndërkohë në rrjetet sociale po sh përndahet me shpejtësi një video ku shihen disa mjekë dhe infermier të cilët festojnë për punën e kryer me sukses. Sipas të dhënave të publikuara sot nga një zëdhënës i Ko misionit Kombëtar të Shëndetit Kinez, numri i rasteve të reja të konfirmuara të së mundjes së re të koronavirusit (CO VID-19) ka rënë nën 20 herë në W uhan ndërsa asnjë rast i ri nuk është raportuar në qytete të tjera të krahinës në pesë ditët e kaluara. Ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply