Koronavirusi/ E Zë Kolla Gjatë Prezantimit Të Motit, “Rre Besh” Go Ditjesh Me Këpucë Drejt Alba Hoxhës (Video)

Prezantuesja e motit Alba Hoxha ka ndarë një video komike në rrjete sociale të cilën e ka inskenuar duke iu përshtatur situatës aktuale ku koronavirusi po infekton çdo ditë e më shumë njerëz.Alba në videon e saj teksa prezanton motin inskenon një pjesë ku e zë kolla ndërsa njerëzit që ndodhen aty pranë e kanë gjuajtur me këpucë dhe sende.Kjo video ka shkaktuar mjaft të qeshura në rrjetin social, ndërsa ka marrë komente pozitive nga ndjekësit e saj.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply